Het grootste kerstfeest van de Zuidplas

Op vrijdag 22 december 2017 zal er een groots Midwinterfeest worden georganiseerd op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Tussen 17:00 uur en 21:30 uur wordt het plein omgetoverd tot een waar kerstplein met tal van activiteiten voor jong en oud, voor alle inwoners van de gemeente Zuidplas.

Het Midwinterfeest wordt om 17:00 uur ingeluid door de kerstman en DJ Sander. Kinderen kunnen vanaf 18:00 uur in de tent onder begeleiding van Blokkies Club kerstballen maken die vervolgens ( met een hoogwerker) in de grote kerstboom voor het gemeentehuis worden opgehangen.
Om 17:15 uur start ook Sport en Spel met diverse activiteiten voor kinderen.
Vanaf 18:30 uur brengen de dames van S1 Voice prachtige kerstliederen te gehore wat uiteraard zorgt voor de ultieme kerstsfeer op het plein.
Om 19:30 uur verzorgd eXplosion Dance een spetterend optreden rondom de kerstboom.
De avond wordt op een spectaculaire manier afgesloten met een grootse Kerst Lasershow door RDV-Laserevents. Onder het genot van koek en zopie, warme chocolademelk of een glaasje glühwein met een oliebol kunnen dus alle inwoners uit de Zuidplas genieten van een prachtige kerstavond.

 

De organisatie is in handen van Stichting Evenement in samenwerking met de Facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker Als….
Na het annuleren van de Vlootschouw in September dit jaar in verband met het slechte weer vond de organisatie van Stichting Evenement dat er een alternatief moest worden gezocht.
Medewerkers van de facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker Als.. zochten na het kerstfeest op het Raadhuisplein afgelopen jaar versterking om zo een grootser kerst evenement te kunnen organiseren. Door de krachten nu te bundelen krijgt de gemeente Zuidplas een groots kerstfeest voor iedere inwoner.

Afgelopen week werder een mega grote kerstboom geplaatst op het Raadhuisplein
De gemeente Zuidplas plaatste vele honderden lampjes in de boom

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.