Cupcakes voor Kids een officiële stichting

Cupcakes voor Kids is vanaf nu een officiële stichting. Vrijwilligers van deze organisatie ondertekenden woensdag 6 december bij de notaris de officiële papieren en dit werd vervolgens gevierd met taart!

Cupcakes voor Kids is een organisatie, waarbij 8 vrijwilligers, kinderen in de regio van de Zuidplas een onvergetelijke verjaardag proberen te verzorgen. Helaas zijn er in Nederland heel veel gezinnen, waarbij het niet mogelijk is de verjaardag van een kind te vieren. En daar komt Cupcakes voor Kids aan te pas.

Cupcakes voor Kids is in januari 2016 begonnen en in een jaar tijd is dit project uitgegroeid tot een goedlopend geheel. Mede hierdoor werd er een Dream or Donate actie opgezet om de benodigde financieen te kunnen krijgen om een stichting op te kunnen richten, zodat er in de toekomst dit geweldige project voortgezet kan worden.
Meer informatie kunt u vinden op :

http://cupcakesvoorkids.nl

Cupcakes voor kids vierde dit heugelijke feit met….taart!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.