440 gratis pizza’s uitgedeeld!

Het liep storm op Sinterklaas middag bij de Pizzagigant in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De pizzawinkel die sinds kort in het winkelcentrum een vestiging heeft, bedacht een ludieke actie om de winkel meer bekendheid te geven en dat is gelukt. Een flinke rij stond er al ruim voor 3 uur in de middag. Tussen 15:00 uur en 16:00 uur kon jong en oud genieten van een gratis pizza. Scholieren van het naastgelegen Thorbecke College sloten op weg naar huis massaal aan in de rij om zo met een niet hongerig gevoel naar huis te gaan. het publiek werd al wachtend geanimeerd door een aantal zwarte pieten. Rond 16:00 uur stond er nog steeds een flinke rij dus besloot New York Pizza nog een half uurtje langer door te gaan. Uiteindelijk vlogen er ruim 440 gratis pizza’s over de toonbank. Op facebook werd er wel kritiek geuit dat veelal jongeren de pizzadozen op de grond achterlieten. Medewerkers van de pizzagigant hebben na afloop van de actie alles keurig opgeruimd.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.