Flinke woningbrand flatgebouw Schermerhoek Capelle aan den IJssel

Vrijdagmiddag 1 december brak er rond 12:30 uur een brand uit in een woning aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel.

De brand is ontstaan in een woning op de  tiende etage. Rond 13:20 uur gaf de brandweer het sein dat men de brand meester was. Enkele bewoners van de flat zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel in verband met inademen van rook. Een persoon is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Doordat de brand op  de tiende etage woedde en het flatgebouw op de Schermerhoek zeer groot is werd er door de hulpverleners groots ingezet. Over de oorzaak van de brand is nog niet bekend.

(foto’s: JBN).

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.