Poging tot inbraak juwelier oude dorp

Een juwelierszaak aan de Dorpstraat in het oude dorp in Nieuwerkerk aan Den IJssel heeft in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 november ongenode gasten aan de deur gehad.

De poging tot inbraak is gepleegd tussen 01:30 uur en 01:40 uur in de Dorpsstraat te Nieuwerkerk a/d Ijssel. De inbraak is niet gelukt, de onbekenden, waarschijnlijk 3 mannen, lukte het niet om toegang tot het pand te krijgen. Wel is er behoorlijk wat schade gemaakt aan het raam die dmv. een hamer is geprobeerd te forceren.

Flinke ruitschade.

 

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend. De eigenaar van de winkel heeft bewakingscamera’s waardoor de daders op beeld staan. De eigenaar geeft op Facebook in een reactie aan dat deze beelden in de winkel te bekijken zijn.
De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem : 0800-7000.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.