4 banden van auto lekgestoken

De eigenaar van een grijze volkswagen Golf die geparkeerd stond aan het van ‘t Hoffstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel keek maandagochtend 2 oktober wel erg vreemd op toen hij bij zijn auto kwam. Alle 4 de autobanden waren lekgestoken.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart over dit incident en roept onder andere via de buurtapp getuigen op zich te melden. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze zaak.
Heeft u of één van uw huisgenoten in de nacht van zondag op maandag een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?

Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken kan hebben met deze zaak neem dan contact op met de politie via de 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.