Over Lego lopen tijdens 1 jarig verjaardagsfeestje Brick King

Advertorial

Zaterdag 7 oktober viert Brick King LEGO winkel haar eenjarig bestaan en dat zal niet onopgemerkt gaan. In de winkel op Het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel zullen deze dag tal van leuke activiteiten zijn.

Activiteiten in de winkel

Tijdens deze feestelijke dag zullen er leuke activiteiten voor kinderen zijn, waarmee men ook kans maakt op leuke prijzen. In de winkel zullen er diverse verrassingsaanbiedingen zijn, voor ieder wat wils. Verder is er voor iedereen een leuke verrassing bij besteding vanaf €25,–.

LEGO Expositie

Voor de echte LEGO liefhebber is er een LEGO expositie met unieke Technic MOCs en het Rotterdamse Witte Huis van LEGO. Dit bijzondere bouwwerk is maarliefst 1.25 meter breed en 1.5 meter lang.
Ook zijn er diverse LEGO treinen. Naast de standaard treinen van LEGO zijn er ook zelf ontworpen sets, stoomlocomotieven en LEGO NS treinen. Tevens zullen er diverse Exclusieve sets te zien zijn, zoals Ninjago City en NASA Apollo Saturn V.

Over LEGO lopen

Als klapper op de vuurpijl organiseert Brick King LEGO winkel een heuse ‘Over LEGO Lopen’ wedstrijd. En ja, dit is net zo pijnlijk als het klinkt! Wij dagen je uit om ca 2 meter over LEGO te lopen; met blote voeten. Doe je mee? Aanmelden kan via Facebook of op de dag zelf. Voor alle deelnemers is er een leuke verrassing en voor de winnaar met de snelste tijd is er een cadeaubon twv €50,– te winnen.

Via de website www.brickking.nl en de facebookpagina www.facebook.com/brickkingnl is het laatste nieuws over het de winkel te volgen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.