Vrijdagavond 27 oktober 2017 zal er een angstaanjagende sfeer heersen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het altijd zo vredige dorpje wordt deze avond overgenomen door spoken, geesten en alles wat eng is. Deze avond kunt u maar beter veilig binnen blijven tenzij u het lef heeft om mee te lopen met de grote Halloweenoptocht.

Voor het tweede jaar organiseert Speeltuinvereniging de IJsselkids  een heuse spooktocht. Na het grote succes van vorig jaar kon de organisatie ook niet achterblijven een vervolg te organiseren. Vele honderden kinderen en angstige ouders liepen de spooktocht.

De start is om 19:00 uur bij snackbar Verhage in Winkelcentrum Dorrestein. Daar krijgen de kids een lampion en kunnen ze lekker springen op het springkussen. Bij Goedkoper Eten, naast de snackbar, kunnen de kids een snoepje halen. De tocht vol griezels vertrekt richting de speeltuin de IJsselkids. Door de donkere straten van Nieuwerkerk zal de optocht schrikbarend eng zijn dus u bent gewaarschuwd! Aangekomen in de speeltuin zal er een heerlijk heksensoepje klaar staan, een echt spookhuis zal voor veel rillingen zorgen en ook zal er een waarzegster aanwezig zijn.

Doet u ook mee om  dit leuke evenement te doen slagen? Loop dan mee!! Inschrijven kan bij Verhage en Goedkoper eten, beide gevestigd in Winkelcentrum Dorrestein.

Halloween 2016 was een groot succes

 

Eerder in het nieuws

2 Thoughts to “Vrijdagavond 27 oktober 2017 zal er een angstaanjagende sfeer heersen in Nieuwerkerk aan den IJssel.”

 1. Yvonne Keemink

  WELKOM!
  Trick or Truth event
  What about Halloween?
  Zondag 22-10 om 20:00 uur
  Robert van het Hoffstraat 10 Rotterdam-Nesselande
  Met ex heks Joyce de Jongh en zanger Leen Koster
  Muziek-film-spreker

 2. Yvonne Keemink

  Welkom op het Trick or Truth event, zondag 22-10 20:00 uur Robert van het Hoffstraat 10 R’dam met ex heks Joyce de Jongh + zanger Leen Koster
  Film-muziek-spreker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.