Nieuwe tattooshop geopend in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wethouder Rik van Woudenberg opende woensdag 30 augustus de nieuwe winkel “Kara Inksane, Tattoos, Clothing & Creations” in Nieuwerkerk aan den IJssel.

En met het doorknippen van een lint werd dit moment feestelijk gevierd. En dat betekent dat liefhebbers van tattoos nu terecht kunnen in eigen dorp en het Oude Dorp weer een mooie winkel rijker is. Naast een tattooshop zullen er ook sieraden en kleding te koop zijn. De winkel Inksane ( gek van inkt), onder leiding van eigenaressen Diane en Kara, is gevestigd aan de Dorpstraat 20 in Nieuwerkerk aan den IJssel. De winkel is vandaag open tot 20:00 uur, Er zal  gelegenheid zijn voor een hapje en een drankje.

De opening door wethouder van Woudenberg

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.