2264 handtekeningen vragen terugkeer politiebureau

Dinsdagavond 30 mei om 19:45 uur krijgt Burgemeester Gert Jan Kats voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering maar liefst 2264 handtekeningen aangeboden om zijn pleidooi om het politiebureau terug te laten keren in Nieuwerkerk aan den IJssel te ondersteunen.

Deze handtekeningen zijn binnen 3 weken opgehaald via internet en op straat met lijsten door vrijwilligers van de buurtapp in Nieuwerkerk en ondersteund door de facebookpagina “je bent Nieuwerkerk als”. Initiatiefnemer Nynke Bosselaar is blij met het resultaat : “Dat we in deze korte periode zoveel handtekeningen weten te verzamelen is mooi! Dank aan de vrijwilligers die voor ons op de straat zijn gaan staan om te helpen verzamelen, ik ben trots!” Driekwart van de handtekeningen kwamen via internet, de overige via de handtekeningenlijsten. Van de handtekeningen komen er 94% uit Nieuwerkerk en 3,2% uit de overige Zuidplas gemeenten.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.