Timmerdorp is op zoek naar hout en pallets

De organisatie van het Timmerdorp wat komende zomer moet gaan plaatsvinden in het Hitlandbos in Nieuwerkerk aan den IJssel is volop bezig met de voorbereidingen van dit zomerse spektakel.

In de laatste week van de komende zomervakantie viert Jeugdvakantieweek haar 25 jarig bestaan en kunnen kinderen uit de gehele Zuidplas 3 dagen timmeren en bouwen. Alleen gaat een hut timmeren niet zonder hout en zijn de vrijwilligers druk bezig voldoende hout en pallets te verzamelen. Hierbij dus een oproep! heeft u, uw bedrijf hout over die gebruikt kan worden voor dit fantastische evenement. laat u dat dan weten door te reageren op dit bericht hier, op onze facebookpagina of via een mailtje naar

de organisatie is op zoek naar hout en pallets

info@jebentnieuwerkerker.nl. De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers die tijdens de het Timmerdorp willen helpen. Aan het einde  van het schooljaar ontvangen alle basisschoolleerlingen een jubileum programmaboekje met alle details. Het Timmerdorp zal gehouden worden op 15,16 en 17 augustus. Meer informatie kunt u ook vinden op de facebookpagina van het Timmerdorp : klik op deze link voor de facebookpagina TIMMERDORP ZUIDPLAS 

 

 

 

 

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.