Motor evenement Nieuwerkerk aan den IJssel

Om 10:30 uur begint zondag 7 mei het Classic Motorsport Evenement in Nieuwerkerk aan de IJssel.

Om 12:00 uur zal Jan Kostwinder samen met wethouder Jan Hordijk ook plaatsnemen in een van de zijspannen en geven zij op officiele wijze het startsein van dit grootste evenement.

het wordt de vierde editie van het Nieuwerkerkse spektakel waarin vele klassieke motoren en zijspannen te zien zijn. Voor dit evenement zullen medewerkers van de EHBO aanwezig zijn en zorgt de organisatie ervoor dat alles op veilige wijze verloopt. Bestuurders uit onder meer Nederland, Duitsland en Belgie zullen deelnemen. De toegang bedraagt 5 euro en komt ten goede aan diverse goede doelen. Locatie van dit evenement: bedrijventerrein Hoogeveenen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.