UPDATE Parfumerie winkel in Nieuwerkerk dreigt met beelden op facebook, dader meldt zich

 

Update:

Reactie van parfumeriewinkel:

 

Beste Facebook volgers. Wat begon als een ludieke actie om duidelijk te maken dat men andermans spullen moet respecteren heeft tot heel veel en heftige reacties geleid en is massaal gedeeld op FB. Uiteindelijke doel was om te voorkomen dat we aangifte moesten doen. Door de foto te blurren hebben we altijd de privacy van de dame in kwestie proberen te bewaken. Nimmer was het de bedoeling om de beelden ongecensureerd op FB te zetten, gezien de enorme impact die dit zou hebben. Inmiddels is de tester terug gebracht, met excuses. Belangrijker dan eender welke tester dan ook is dat de dame in kwestie de benodigde hulp en aandacht vanuit haar familie en vrienden krijgt om hulp te krijgen met haar probleem. Blijf ondanks alle heftige reacties beseffen dat dit de moeder, oma, tante of vriendin van een ieder had kunnen zijn en dat dit uiteindelijk een extreme schreeuw om aandacht kan zijn van mensen.

MOOI Nieuwerkerk

#################

 

Een parfumerie winkel in de Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel plaatste vrijdag 28 april wel een heel opvallend bericht op hun facebook-pagina:

“Beste mevrouw met uw prachtige Michael Kors tas, woensdag middag 26 April om 13:25 heeft u bij ons een tester van Chanel mee genomen. Uiteraard geheel per ongeluk. U wist natuurlijk niet dat wij altijd een sample voor u kunnen maken indien u een geur wilt proberen”.

In het bericht staat verder dat er full HD beelden zijn gemaakt die men dreigt te plaatsen op facebook mits de vrouw zich nog deze week meldt in de winkel met de parfumfles en gebak.

“Dan hoeven wij u niet aan de digitale schandpaal te nagelen en de hele foto en video rapportage online te zetten, Fair deal lijkt ons”

aldus het bericht van de parfumerie winkel. In de reacties op het bericht dat volop wordt gedeeld op social media blijkt dat de meningen over het plaatsen van dergelijke foto’s wisselend zijn. ” wij leven niet in de middeleeuwen maar in een rechtstaat” is een reactie.

Of de vrouw zich al heeft gemeld in de winkel en of de medewerkers al gebak bij de koffietsenmaker hebben gekregen is onbekend. De beelden zullen niet op deze pagina worden geplaatst!!

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.