brutale oplichting bejaarde vrouw Zwanendaal

Woensdag 25 april is op het Zwanendaal in Nieuwerkerk aan den IJssel een bejaarde vrouw op brutale wijze beroofd van haar portemonnee.

Een paar heren die aanboden haar dakgoot schoon te maken hebben de portemonnee van de dame na het afrekenen in haar woonkamer meegenomen. Omdat de heren geen wisselgeld hadden moesten ze even op zoek naar kleingeld. In de portemonnee zat 250 euro. De heren hadden ook nog gezegd dat het dakraam nodig gerepareerd moest worden en dat liefst direkt.  De vrouw gaf aan dit nog eerst te willen overleggen. Ze heeft de mannen toen de naam en telefoonnummer op laten schrijven maar ook dat briefje was weer verdwenen toen de heren vertrokken waren.De daders reden vermoedelijk in een zilvergrijze Citroen Berlingo. zonder reclame uitingen daarop. De buurtapp heeft in heel Nieuwerkerk een bericht uitgestuurd waarin wordt gevraagd uit te kijken naar de mannen.

Signalement:  2 kleine, wat gezette mannen , oost Europees uiterlijk. De ene man is de schatting rond de 40 jaar, de andere man tussen de 20-25 jaar. De heren droegen geen bril.

Heeft u tips of informatie, neemt u dan contakt op met de politie 0900-8844 of plaats een melding op de buurtapp.

Nog geen lid van de buurtapp? nieuwerkerk.zuidplasveilig.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.