Nieuwerkerker Rob Stolk schreef Omgaan met remsporen en andere kantoorergernissen.

Advertorial
Je kunt elkaar op kantoor vakmatig inhoudelijk perfect aanvullen, maar echt lekker samenwerken blijft een dingetje. Ergernissen over geluidjes, onderling communiceren, de manier waarop het toilet wordt achterlaten en hoe je met elkaar omgaat tijdens een vergadering kunnen werken in een kantoorteam als een splijtzwam.
Je kunt dan wel roepen dat er over en weer respect moet zijn en dat je rekening met elkaar moet houden, maar in de praktijk gebeurt dat niet of hebben mensen zelf niet eens in de gaten dat anderen zich aan hen ergeren.
Rob Stolk beschreef de situaties in Omgaan met REMSPOREN en andere kantoorergernissen.
Het is een boek om ergernissen op kantoor bespreekbaar te maken. Luchtig, lollig, met feitjes, humor en tips en tekeningetjes. Lekker leesbaar, met commentaar op gedoe van ‘deskundigen’, informatie over toiletgebruik en viezigheidsperceptie. Iedereen herkent zich in de beschreven situaties en krijgt de meest voordehandliggende, soms ludieke, oplossingen.
Problemen zijn er om onderling te voorkomen en op te lossen. Niet ingewikkeld, zonder gedoe met vakbonden en medezeggenschapsgedoe of bedrijfsdeskundigen.
Maar dan moet je wel beginnen aan de basis: simpelweg niets opzouten, respectvol blijven en man en paard noemen.
De auteur zwaaide zelf een kwarteeuw de scepter over Blad b.v. een bedrijf met grosso mode 15 medewerkers, dat huis-aan-huiskranten als Het Kanaal uitgaf.
Omgaan met REMSPOREN en andere kantoorergernissen, de beste gids voor collega’s op kantoor, is verkrijgbaar via de boekwinkels ISBN 978-90-822864-4-1 of via www.robstolkconcept.nl/webshop voor € 14,95.
Paperback 184 pagina

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.