Getuigen gezocht overval Kruidvat

Op vrijdagavond 10 februari werd een filiaal van het Kruidvat aan de Kerklaan in Moordrecht overvallen. De verdachte ging er vandoor met geld uit de kassa.

Op het moment van de overval, om 19.35 uur, waren alleen twee medewerkers in de winkel aanwezig. Tijdens de overval bedreigde de verdachte de twee met een wapen en dwong hen om geld uit de kassa aan hem af te geven. De overval duurde maar anderhalve minuut, hierna liep de verdachte de winkel uit in de richting van het Kerkplein / de Dorpsstraat.

Signalement
De verdachte heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.75 / 1.80m lang. Zijn gezicht was bedekt met een sjaal, alleen zijn ogen waren zichtbaar. Zijn jas is een wijd model, zwart ski jack (tot over de heupen) met een capuchon. Hij droeg een zwarte broek en zwarte adidas schoenen met witte strepen.

Tips? Bel de politie

Mogelijk is de verdachte voor de overval ook vanaf het Kerkplein aan komen lopen. Heeft u iemand met dit signalement rond het tijdstip van de overval gezien of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de recherche Gouda via 0900-8844. Anoniem uw tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.