Nieuwerkerks kerstfeest! Voor iedere Nieuwerkerker!

Op dinsdag 20 december 2016 zal er een groot Nieuwerkerks kerstfeest worden georganiseerd op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel nabij de kerstboom.
Via de Facebook pagina Je Bent Nieuwerkerker Als.. werden er vorig jaar op spontane wijze enkele kerstactiviteiten georganiseerd. Zo werd iedere inwoner, ieder bedrijf en iedere instantie opgeroepen iets in de boom te hangen. Velen gaven hier behoor aan, zelfs de brandweer en politie deden mee aan deze ludieke actie.

Vele Nieuwerkerkse ondernemers steunen deze avond

Dit jaar is het idee geopperd om er een heus kerstfeest van te maken. Bij de gemeente Zuidplas is dit idee van burgerinitiatief positief ontvangen. Ook diverse lokale ondernemers zijn enthousiast en steunen deze avond.
Het Nieuwerkerks kerstfeest is bedoeld voor iedere inwoner van Nieuwerkerk aan den IJssel Het doel van dit evenement is om een gezellige avond in kerstsfeer te houden, om het saamhorigheidsgevoel binnen Nieuwerkerk aan den IJssel te vergroten/tot uiting te brengen.
De avond zal worden omlijst door het bekende koor S1 Voice. (mogelijk gemaakt door Albert Heijn Reigerhof, Jumbo Kraan, Poffertjeskraam van Lopik en Petcare Reigerhof ). MCD Wim Bos zorgt er voor dat er voor iedereen warme chocolademelk is. De oliebollenkraam op het Raadhuisplein schenkt 300 oliebollen, Het Cakebos en Cupcakes voor Kids lekkere cupcakes. Ook de kaasspecialist op de Reigerhof zorgt voor de inwendige mens deze avond. De aankleding rondom het koor wordt mogelijk gemaakt door tuincentrum van der Dussen, deze stelt een aantal kerstbomen te beschikking.
Taxibedrijf RTC stelt een rolstoelbus met chauffeuse beschikbaar zodat ook de Nieuwerkerkse ouderen deze avond niet hoeven te missen. Enkele dorpsgenoten zijn dit aan het opzetten.
Via de Facebook pagina Je Bent Nieuwerkerker Als.. worden inwoners bedrijven en instanties voor deze avond enthousiast gemaakt en opgeroepen om de 20e s avonds iets in de boom te hangen. Van zelfgemaakte knutsel tot kerstbal, het kan allemaal Verder is er regelmatig een update te lezen op deze pagina

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.