Mooie plek voor Cafetaria Verhage Nieuwerkerk aan den IJssel

Cafetaria Verhage in Nieuwerkerk aan den IJssel is maandag 17 oktober tijdens de bekendmaking van de cafetaria top 100 geeindigd op een 54e plaats. Hiermee mag het team van de jonge ondernemer Renaldo de Vries met zijn  populaire cafetaria in winkelcentrum Dorrestein zich rekenen tot mooie plek in de rij van beste cafetaria van Nederland.
De uitkomst kwam tot stand na een bezoek van een mystery jury die alle deelnemers bezocht. Het juryrapport luidde als volgt:
“Een vriendelijke groet bij binnenkomst, dat geeft gelijk een gevoel van welkom.Daarmee wordt de toon gezet, want het personeel maakt gedurende het bezoek een prima indruk.
De ambiance in de zaak is top, alleen de entree kan iets beter. Alles wordt netjes uitgeserveerd, net als in een restaurant krijgen gasten het drankje in een glas. Ook het eten wordt op een bord met bestek opgediend. Het smaakte prima. De producten verdienen een dikke 8. Op het gebied van social media kan er nog een slag worden gemaakt, bijvoorbeeld als het gaat om Facebook en de website. De informatie is nu nog te algemeen”.

De Cafetaria Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt.Cafetaria in Nederland worden door de jury beoordeeld op op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, het interieur en exterieur, marketing en communicatie, productpresentatie- en kwaliteit en algemene indruk.
3e58266c88e872fa3a2852773d060b91

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.