Zoekactie vermist persoon Zevenhuizerplas

Helicopter geluiden rondom Nieuwerkerks grondgebied vanavond. De politie is rond 21:15 uur op zoek gegaan naar een vermist persoon bij de Zevenhuizerplas nabij de Strandgaper. Meerdere hulpdiensten werden hiervoor ingezet. Naast de brandweerboot van het korps uit Nieuwerkerk aan den IJssel waren ook hulpdiensten aanwezig uit Rotterdam. Ook een duikploeg van de Alphense brandweer is ter plaatse geweest om te assisteren.

Aanleiding tot deze actie was een melding van hulpgeroep die gehoord zou zijn nabij het water bij de “Strandgaper”. De zoekactie heeft tot nu toe niks opgeleverd. Wel werd er een tas gevonden  Komende dag wordt er verder gezocht in de plas. Onder andere met een sonarboot zal er weer worden gezocht.

Foto :Remco F. Gerritsen
Foto’s :Remco F. Gerritsen

img_20160926_223340

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.