Volop muziek zaterdag , danceparade!

Zaterdag 10 september volop muziek door de Nieuwerkerkse en Zevenhuizer straten, de jaarlijkse danceparade wordt dan weer georganiseerd . De muziek van onder andere dj’s Digital Violence, Paradox en Vincent Groenendijk komt via een lint van trucks tot de inwoners van de Zuidplasdorpen. De tocht begint om 13.00 uur en wordt rond 17.00 uur afgesloten.

St.VEDJ is de organisator van dit jaarlijkse muziekfestijn. VEDJ is een vrijwillige organisatie die bestaat uit een groep dorpsgenoten. Zij zetten zich alle belangeloos in.
St.VEDJ onderscheid zich van andere jongeren organisaties door de leden en de jeugd centraal te zetten en niet voor eigen gewin te gaan. St.VEDJ speelt in op de vraag en de wens en niet op externe status.

image

De start is bij Hoogeveenenweg 110. De parade doet de Westringdijk, Ringvaartlaan, Europalaan, Prins Alexanderlaan, J.A. Beijerinkstraat, Batavierlaan, Europalaan, Raadhuisplein, Zuidplaslaan, Orchideeveld, IJssellaan, Parallelweg Zuid, Hoogeveenenweg, Eerste Tochtweg, Zuidplasweg, Noordelijke Dwarsweg, Wethouder Kreftlaan, Schielandsingel, Burgemeester Boerstraat, Dorpsstraat, Opril en Burgemeester Klinkhamerweg aan, en gaat dan weer terug naar de Hoogeveenenweg. Er zijn meerdere op- en uitstaphaltes op de route.

image

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.