Parkeercontroles bij start nieuw schooljaar

 

Afgelopen dagen zijn er weer parkeercontroles gehouden bij basisscholen in Moerkapelle en Nieuwerkerk aan den IJssel door VVN-ZUIDPLAS in het kader van de campagne ‘De scholen zijn weer begonnen’.
Superenthousiaste medewerkers van de gemeente, wethouder, bikers, politie en schoolkinderen. Alleen waren er niet heel erg veel automobilisten om aan te spreken, omdat bijna iedereen op de fiets kwam, gelukkig.

Met bikers en politie is afgesproken, dat VVN-ZUIDPLAS over enkele weken controles gaan plannen op alle (basis)scholen in de gemeente Zuidplas. Deze controles zullen enerzijds voorlichtend zijn, maar bij vorige edities deden zich situaties voor waar bekeuringen zijn uitgedeeld. Het is gewoon niet slim om je niet aan de (parkeer)regels te houden!

FB_IMG_1472068570949

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.