WK roeien, u kunt er bij zijn.

Van 20 tot en met 28 augustus 2016 staat Nederland helemaal in het teken van de wereldkampioenschappen roeien.

Het is de beurt voor de Willem-Alexanderbaan in Zevenhuizen om de internationale roeiwereld te ontvangen. Het wordt het grootste WK roeien ooit, want het wereldkampioenschap senioren, WK onder de 23 jaar én het WK voor junioren wordt deze week geroeid. Tijdens het hele evenement is de gemeente Zuidplas aanwezig in de “Zuidplastent”. Het college van B&W nodigt verspreid over de  week inwoners en relaties uit.

Wilt u er ook bij zijn? Dat kan op zaterdag 27 augustus of zondag 28 augustus van 10.00 tot 13.00 uur. Het college van B&W stelt namelijk op de twee belangrijkste dagen -het finale weekend- 2 x 100 gratis kaarten beschikbaar aan inwoners van Zuidplas om de finales te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje in de Zuidplastent. Wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus geef u nu op via emailadres wkroeien@zuidplas.nl ovv uw naam, adres, aantal personen (max 2) en de datum 27 of 28 augustus.

IMG_20160629_104600

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.