Vrouw beroofd van tas in Reigerhof

Het dievengilde was afgelopen week helaas weer goed aanwezig in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op onze facebookpagina werd  een bericht geplaatst over een incident op winkelcentrum Reigerhof. Afgelopen zaterdag  zou daar een dame die slecht ter been was met een rollator zijn beroofd  door 2 jongens van een tasje van Hans Anders met daarin 2 gloednieuwe brillen.

image

Die brillen heeft echt niemand wat aan…. dus…mocht iemand 2 gloednieuwe brillen hebben gevonden dan kunnen ze bij Hans Anders afgegeven worden, zodat ze weer bij de eigenaresse gebracht kunnen worden!

Daarnaast  een bericht van een mevrouw  op het Madeliefveld. Daar is volgens de meldster afgelopen zaterdag een tafel  die bij de voordeur stond meegenomen door onbekenden. In het bericht valt te lezen dat er camerabeelden zijn over dit incident. Mocht de tafel niet worden teruggzet dan zullen deze beelden worden afgegeven bij de politie aldus de meldster.

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.