alcoholcontroles ook in Nieuwerkerk

VVN-Zuidplas meldt op hun Facebookpagina:

Tijdens de alcoholcontrole vanavond met Politie Waddinxveen – Zuidplaszijn we volledig door onze voorraad flyers en BOB-sleutelhangers heen: 500 sleutelhangers van VVN beschikbaar gekregen, 200 stuks eigen voorraad en nog een honderdtal sleutelhangers die de politie beschikbaar had. Dat betekent, dat we meer dan 800 (!) sleutelhangers hebben uitgedeeld (en dus minimaal zoveel mensen zonder alcohol achter het stuur zaten).
Tot 2.30 waren 3 personen betrapt met teveel alcohol achter hun kiezen en achter het stuur. Die zijn naar het politiebureau gebracht voor een nadere analyse: alle 3 zaten ze over de grens van 220 Ugl. Daarnaast nog een klein aantal bestuurders die net onder de grens bliezen: niet slim, maar wettelijk toegestaan.
Als het lukt krijgen we morgen een nieuwe voorraad BOB-sleutelhangers, en zullen we morgen ook alcoholcontroles met de politie in en rond de gemeente Zuidplas gaan houden.

FB_IMG_1465623007348

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.