De schop gaat in Hitland

De bekendste Nieuwerkerker  en weerman Leen de Koning maakt op facebook bericht dat recreatiegebied Hitland dit voorjaar de schop in de grond gaat zetten.

Op een aantal plekken komen nieuwe recreatieve voorzieningen. De komende maanden zullen inwoners, belangengroepen, kinderen en andere maatschappelijke partijen worden benaderd. Ze worden uitgenodigd ‘mee te denken, te kijken en te doen’ bij de realisatie van: speelvoorzieningen, een vogelkijkplek, buurtmoestuin en een honden(hindernis)baan. Hiermee gaat de geplande kwaliteitsverbetering van het gebied van start. Dit zijn de plannen van het recreatieschap.

Deze brug is nodig aan vervanging toe.
Deze brug is nodig aan vervanging toe.

Misschien verdient het ook aanbeveling om de zaken ook gewoon op orde te houden en daar dan geld voor uti te geven, zie foto’s.

 

Leen de Koning schrijft verder dat hij hoopt dat er daar geen ongelukken gebeuren, hier en daar trap je zo door het verrotte hout heen.

Eerder in het nieuws

One Thought to “De schop gaat in Hitland”

  1. Gabriëlla Vos

    Hitland is geweldig mooi zoals het is en persoonlijk heb ik absoluut geen behoefte aan een “pretpark”,en ben ik voor goed onderhoud zoals de kapotte brug e.d.
    Ik hoop van harte dat er meer Nieuwerkerkers zo over denken,er zijn al niet meer zoveel rustige plekjes over en sportparken en speeltuinen hebben we al…en ook de hondjes zie ik altijd genieten zonder dat daar speciale voorzieningen voor zijn die veel geld kosten…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.