Jeugdvakantieweek in Zuidplas van start!

De jaarlijkse Jeugdvakantieweek in Zuidplas vindt plaats van 15 juli tot en met 19 juli 2024. Ook dit jaar hebben enthousiaste vrijwilligers, medewerkers en vele betrokken organisaties een mooi aanbod aan sport-, spel en overige leuke activiteiten georganiseerd voor alle kinderen die in die periode niet op vakantie zijn.

Voor Stichting ZO! is het nu de derde keer op rij dat ze de Jeugdvakantieweek organiseert. Er zijn in deze eerste week van de zomervakantie activiteiten in alle dorpen van Zuidplas, dus in Zevenhuizen, Moordrecht, Moerkapelle en Nieuwerkerk a/d IJssel. Belangrijk om te weten is dat alle kinderen in alle dorpen kunnen meedoen met alle activiteiten voor hun leeftijd. Maandag 15 juli om 10 uur zijn we gestart in de Parkzoomhal met sport- en spelactiviteiten en op vrijdag 19 juli wordt de week afgesloten met de traditionele zwemdisco. Alle activiteiten zijn gratis.

Jongerenwerker Melanie van Os: ”Niet alle kinderen in Zuidplas kunnen op vakantie gaan. Het is daarom geweldig dat we voor hen een week vol leuke activiteiten kunnen aanbieden we waar ze zowel alleen als met vrienden aan mee kan doen. Zo hebben ze plezier en ontmoeten ze ook andere kinderen van hun leeftijd”.

Voor meer informatie over het programma van de jeugdvakantieweek kunt u vinden op www.stzo.nl/jvw. Ook kunt u contact op met Melanie van Os, jongerenwerker bij Stichting ZO!, via tel. 06-20185934 of stuur een mail naar m.vanos@stzo.nl.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.