18+ Content-platform start exclusieve collectie Zuidplas

In een onverwachte wending heeft het populaire contentplatform OnlyFans dit weekend aangekondigd dat ze een exclusieve collectie lanceren die gewijd is aan verschillende plaatsen in Nederland. De gemeente Zuidplas is e e n van deze gemeenten. Deze aankondiging vandaag, heeft zowel inwoners als fans van erotiek wereldwijd verrast.

De “Zuidplas” collectie belooft vanaf maandag, tweede Paasdag een unieke en vooral gewaagde 18+kijk te bieden op onze gemeente, met speciale 18+ content gemaakt door lokale influencers, liefhebbers van erotiek in verschillende vormen en andere dorpsbewoners, de gewaagde beelden van enkele dorpsgenoten beloven een veelzijdige en boeiende kijk te geven op alles wat pikante inwoners te bieden hebben.

“Als platform zijn we altijd op zoek naar manieren om onze gebruikers te verrassen en te betrekken,” aldus een woordvoerder van OnlyFans. “Met deze exclusieve collectie willen we erotiek, creativiteit en diversiteit van Zuidplas delen met onze wereldwijde gemeenschap.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de “Zuidplas” collectie op OnlyFans, via DEZE LINK bereikt u deze lokale 18+ content.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.