Nieuwerkerk feliciteert jarige Mw Vis !!

Tradities zijn om in ere te houden, zo ook de traditie om de verjaardag te vieren van Mw Vis. Nu is mw Vis niet zo maar een inwoner uit Nieuwerkerk aan den IJssel, nee, het is ons oudste lid van onze populaire Facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker.

En zo komt het dat al vanaf 2016  ieder jaar, op de tweede dag van januari Jannny Vis Reijm door compleet Nieuwerkerk wordt gefeliciteerd op de facbookgroep. En wie zegt dat Facebook alleen voor jongeren interessant is, mw Vis viert vandaag haar 95e verjaardag en leest nog graag iedere dag de laatste Nieuwerkerkse nieuwtjes ! dus namens de 10.549 leden, gefeliciteerd en een fijne dag gewenst !!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.