Een warm gebaar naar minima

300 gezinnen die minder te besteden hebben in de gemeente Zuidplas krijgen deze week een mooi en gezond pakket vol met lekkere dingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door Stichting ZO!, Zuidplas Helpt, de Boodschappenkast en de Farmshop.


In het pakket zit verse groene en fruit, geleverd door de Farmshop uit Moerkapelle. Ook zit er een kookboek in van het Nationaal Fonds Kinderhulp. In dit boek staan gezonde, goed te betalen gerechten. Ook heeft Stichting ZO! het aangevuld met een wokpan en olijfolie. De 300 inwoners zijn uitgenodigd om dit pakket deze week op te halen bij de Postkamer in het woonplaats. De Postkamer is de plek waar iedereen geholpen kunnen worden met onder meer het invullen van formulieren. Alle adressen staan op https://www.stzo.nl/postkamer.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.