De Nieuwerkerkse Mystery Box

Zondag 29 augustus vindt de tweede editie van de Family Mystery Box plaats: een brunch of lunch voor het hele gezin én het familiespel in Nieuwerkerk aan den IJssel. De Mystery Box is een unieke lokale samenwerking tussen De Keuken van Heemels  en Soek Familiespel waarbij gedurende de zomervakantie een brunch of lunch en familiespel wordt aangeboden.

De in Nieuwerkerk aan den IJssel woonachtige Leontien Harsma ontwikkelde  samen met haar zus een thuis-mysterie spel voor gezinnen met als doel: verbinding onderling versterken en meer oog voor elkaar hebben.

Het thuis mysterie bestaat uit 5 enveloppen vol puzzels om op te lossen en codes te kraken. Het gezin waant zich Team X en alleen door écht samen te werken kan het mysterie ontrafelt worden.

“In een tijd van tablets, telefoons en drukte kunnen wij het verbinden, onderling versterken en meer oog hebben voor elkaar goed kunnen gebruiken” vertelt Leontien. “ Verbinding binnen een gezin is overigens heel erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind en daardoor de manier waarop het terecht komt in de samenleving¨.

Leontien en haar zus zochten contact met chef Andy van De Keuken van Heemels aan de Kerklaan 7 in Nieuwerkerk aan den IJssel waarna er een leuke samenwerking ontstond met als resultaat speuren en smullen! “Want samen eten zorgt ook voor verbinding! 1+1=3!!¨.

Gedurende de zomervakantie bieden zij de family mystery box aan: een brunch of lunch voor het hele gezin én het familiespel. De box wordt geleverd op 29 augustus. De inhoud qua eten/drinken blijft een verrassing  maar Andy van de Keuken Van Heemels staat goed bekend. Wanneer mensen mee willen doen, moeten ze zich opgeven voor 27 augustus. Prijzen en meer info vind je op www.soek-familiespel.nl

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.