Hoogwerker ingezet om op afstand te zwaaien

Bewoners woonzorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel kregen vrijdagochtend 3 april bezoek van familieleden, al moest er een creatieve oplossing worden gezocht om een veilige afstand te bewaren.

Met een hoogwerker voor het gebouw aan de Reigerlaan in Capelle aan den IJssel konden vaders, moeders, opa’s en oma’s worden toegezwaaid vanuit een bakje van nog geen 2 meter en op grote hoogte. Met een traan zwaaiend door het raam naar de ander en naar het verplegend personeel van de Vijverhof.

Eerder in het nieuws

2 Thoughts to “Hoogwerker ingezet om op afstand te zwaaien”

 1. Carola Bakker

  Het was een emotioneel moment maar super tof dat het kon. Na lange tijd weer eens duidelijk een glimlach op haar gezicht. Gewoon even 5. minuten kijken naar elkaar, zwaaien en even samen de tranen laten gaan. Hopelijk snel weer een echte knuffel.

  1. Ellen Post

   Het was een feestje voor de bewoners.
   Ik was blij dat ik dit mocht meemaken, ondanks m’n hoogtevrees. Zeker de moeite waard.
   Heel erg dank aan Bastiaan en Vijverhof.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.