Nieuwe webshop in Nieuwerkerk, bedrukken van kleding

Advertorial- Deze week is er een nieuwe webshop gestart die zijn thuisbasis heeft in de Zuidplas.


Je ziet steeds meer bedrukte kleding in het straatbeeld verschijnen en Drukkerij K. Baas is daar op ingesprongen. De naam is toepasselijk “www.0180.nl” geworden en is daarom gemakkelijk te vinden
en te onthouden.
U kan daar de kleding zoals T.shirts, Hoodies en Petten laten bedrukken met de tekst die U zelf wilt. Ook een leuke mok met of zonder foto kan bedrukt worden. Maandelijks worden er dan ook artikelen bijgeplaatst.
Uiteraard hebben ze een mooie afbeelding van “Het Laagste Punt” ontworpen, maar ook het “Songfestival” en “75 jaar Nederland vrij”, kreeg alle aandacht. Daar mag U ook gebruik van maken en brengen geen extra kosten mee.
De Zuidplas bewoners kunnen hun bedrukte artikelen ook af komen halen, want het afhaaladres is in de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar het kan natuurlijk ook verstuurd worden. Zie ook de advertentie in Hart van Holland komende week want dan kan U nog profiteren van een
extra korting.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.