Inwoners van Nieuwerkerk slaan handen ineen om Rob van Lopik te bedanken

Sinds jaar en dag staat Rob van Lopik klaar voor iedereen die hulp nodig heeft. Dit jaar organiseert hij voor de 8ste keer een boodschappentas actie voor mensen met een krappe beurs. De actie is wederom een succes, inmiddels hebben 93 gezinnen een tas ontvangen.

Nynke Bosselaar die namens Rob de tassen uitdeelt aan de gezinnen heeft bedacht om Rob flink in het zonnetje te zetten en zo te waarderen voor alles wat hij voor de inwoners doet. Hij zet zich dagelijks voor 200% in voor iedereen die het minder heeft, maar hoeft daar zelf niks voor terug.

Wat precies de bedoeling is kan Nynke niet vertellen omdat zij dit zo lang mogelijk geheim wilt houden voor Rob. Om dit geheim te houden is er een facebookgroep opgezet ‘geheim voor “onze” Rob’. Daar wordt precies uitgelegd wat de bedoeling is. Tijdens het midwinterfeest zal Nieuwerkerk met zijn allen Rob bedanken op een manier zoals alleen Nieuwerkerkers dat kunnen.

https://www.facebook.com/groups/2366336520139509/

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.