Sfeervol, culinair en muzikaal Culinesse van start

Met grote namen als onder andere Blof, Clouseau en de Nieuwerkerkse Davina Michelle opende donderdagavond 29 augustus de negende editie van Culinesse.

De vrijwel uitverkochte openingsavond waarbij culinair en muziek met elkaar worden verenigd kon ook dit jaar weer rekenen op vele bezoekers uit de Zuidplas, Rotterdam en de wijde regio. Het evenement werd dit jaar verhuisd naar de Kos Boulevard waarbij er meer ruimte vrijkwam en er gebruik kon worden gemaakt van 2 ingangen. De artiesten traden op diverse podia op het evenemententerrein. Doordat deze podia een flink stuk van elkaar lagen en de artiesten elkaar opvolgen leek het soms een ware volksverhuizing van bezoekers wat leidde tot hoorbare kritiek. Toch zat de sfeer er verder prima in. Al was de temperatuur een stuk lager dan eerder deze week , bezoekers genoten van de openingsact van Blof waarbij “Blauwe Ruis” en andere nummers van de Zeeuwse popgroep in een verre omtrek te horen. Voor de in Nieuwerkerk opgegroeide Davina Michelle was het bijna een thuiswedstrijd, ook zij kon rekenen op bijzonder veel enthousiaste fans.

Het Culinaire Muziekfestival duurt nog tot en met zaterdag met vrijdagavond onder andere Waylon, Jett Rebel, Maan, en Di-Rect. Zaterdag is de afsluiting met onder andere Wolf, Douwe Bob, Guus Meeuwis.

Blof
Blof tijdens Culinesse 2019
foto: Danny van Schendel
Davina Michelle tijdens Culinesse 2019
foto: Danny van Schendel
clouseau culi
Clouseau tijdens Culinesse 2019
Blof tijdens Culinesse 2019
Uitzicht vanaf het festivalterrein Culinesse
Davina Michelle tijdens Culinesse 2019
foto: Danielle Kemp

Een uitgebreid verslag van de eerste avond door onze muziekfanaat Danny van Schendel vind u hier.

Op onze Facebook-nieuwssite JeBentNIeuwerkerkerNieuws vind u het album Culinesse in beeld met daarin een overzicht van 3 dagen Culinesse.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.