Tim van de Tettertoren neemt zijn intrek tijdelijk in Swanla

Stichting Musical Turf is gestart met de productie van de familievoorstelling “Tim van de Tettertoren”. Met deze eigentijdse familievoorstelling gaat het publiek genieten van het vrolijke, en muzikale pad vol avonturen van Tim. In het voorjaar van 2020 staat de voorstelling in theater Swanla in Zevenhuizen. De voorstelling staat onder regie van Esther Erdtsieck-Blaaser, die ook het script heeft gemaakt.

Tim en Eefje maken van alles mee en alle vriendjes, buren en dieren beleven bijzondere avonturen en weten zelfs de meest verstokte en serieuze volwassenen aan het spelen te krijgen. De hoofdrollen worden gespeeld door Kjell Erdtsieck (Tim) en Anka Sokolowski (Eefje) die daar ook dramalessen voor hebben gevolgd.

“Diverse kinderen hebben bij mij als dramacoach lessen gehad en die spelen nu mee. Samen met diverse  volwassenen en mensen met een beperking wordt de cast samengesteld. Ik kijk er nu al naar uit om met de groep aan de slag te gaan en het gaat echt iets moois worden waar jong én oud van gaan genieten” aldus regisseur Esther Erdtsieck-Blaaser.

De voorstelling staat 13, 14 en 15 maart 2020 op de planken van theater Swanla in Zevenhuizen. De repetities zijn nu gestart en binnenkort zal zangcoach Käthe Staallekker de repetities ondersteunen bij de diverse vrolijke liedjes welke bij de voorstelling horen

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.