Watergevecht teerveldje Nieuwerkerk trekt veel publiek

Inmiddels is het een jaarlijkse traditie geworden,het grote watergevecht georganiseerd door de jeugdvakantieweek.

Onder luid gejuich openden de vrijwilligers van de brandweer Nieuwerkerk aan den IJssel woensdagavond 22 augustus de waterslangen op het teerveldje naast de Ringvaartkerk ( voorheen de Bron). Tientallen kinderen maar ook enkele volwassenen genoten van de waterpret.

Meer foto’s kunt u vinden op onze facebookpagina.

Donderdag wederom veel pret voor de jeugd. In Speeltuin De IJsselkids de hele dag indianendorp. S’avonds een kastelenspel in het Groenehartpark. Vrijdag speurtocht en hondendemonstratie. De week wordt afgesloten vrijdagavond met een grootse zwemdisco in het Polderbad.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.