Jeu de Boulen op het Raadhuisplein zonder Raadhuis

Op zaterdag 7 juli a.s. strijkt JBC Nieuwerkerk weer neer op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dan wordt voor de 27e keer het Raadhuispleintoernooi gespeeld. En ook u kunt nog meedoen.

Ook dit jaar wordt weer gespeeld in twee poules: één met ervaren jeu-de-boulers en één met teams van bedrijven en vriendengroepen. “Zo vlak voor de zomervakantie is het de perfecte gelegenheid om alvast helemaal in de Franse vakantiestemming te komen”, stelt voorzitter Wilco Dekker. “Vorig jaar was het een groot feest”.

Ieder jaar komen veel bezoekers af op dit gemoedelijke toernooi. Niet alleen deelnemers, maar ook mensen die alleen komen kijken. “De toegang is gratis, dus wees welkom”, glimlacht de voorzitter.

Bedrijven- en vriendenteams die willen meedoen, kunnen zich per drietal inschrijven bij de Jeu de Boules-club. Deelname kost slechts € 15,= per team, inclusief de huur van boules. Maar wees er wel snel bij, want de “bedrijvenpoule” raakt langzaamaan vol. “Enerzijds zien we veel bedrijven jaarlijks terugkomen, maar de interesse vanuit andere bedrijven wordt steeds groter”, met de voorzitter daarover op.
Inschrijven kan tot en met 5 juli a.s. via :  wedstrijdleiding@jbcnieuwerkerk.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.