Arzu Bakkerij, nieuwe Turkse Bakker, opent winkel in Dorrestein

De planning is de eerste week van juli, dan zal Arzu Bakkerij openen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een Turkse bakkerij in het voormalig pand van Goedkoper Eten in winkelcentrum Dorrestein.

De Zwijndrechtse trotse eigenaar van deze nieuwe winkel in het winkelcentrum laat aan JBN weten druk bezig te zijn om de winkel zo snel als mogelijk te openen. Om geluidsoverlast voor omwonenden tijdens de verbouwing/inrichting van het pand zo veel mogelijk te voorkomen en mede door de ramadan heeft de eigenaar besloten in de startfase het rustig aan te doen, maar vanaf begin juli zal de winkel 6 dagen per week open zijn. Van dagelijks versgebakken turks brood tot turkse pizza, döner en kapsalon kunt u terecht in de nieuwe winkel.

De verse broden en baklava wordt in de eigen bakkerij gebakken en staan altijd klaar om te worden meegenomen. Arzu, de naam betekent verlangen, is nog op zoek naar medewerkers en zal binnenkort actief reclame gaan maken om personeel te werven en om meer naamsbekendheid te krijgen in Nieuwerkerk. De winkeliersvereniging is enthousiast met deze aanwinst in het winkelcentrum en gezien de reacties op social media lijkt ook Nieuwerkerk zich al warm te gaan lopen de winkel te bezoeken. 

Arzu Bakkerij is te vinden in winkelcentrum Dorrestein en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur- 20:00 uur en zaterdag 08:00 uur – 20:00 uur.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.