Auto’s doelwit van criminaliteit

2 meldingen dit weekend van de Nieuwerkerkse Buurtapp waarbij dit keer auto’s het doelwit waren.

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juni vond er een inbraak plaats in een werkbus plaats die geparkeerd stond op de parkeerplaats van de Reigerhof aan de kant van de Jumbo/apotheek en de zijuitgang van het Dianthus. Bij deze kraak in de werkbus van Autoklimaat is voor veel geld aan gereedschap meegenomen. De kraak heeft waarschijnlijk plaats gevonden tussen 23:30 uur en 07:00 uur.

Tussen vrijdagavond 1 juni 2018 19:00 uur en zaterdagmiddag 2 juni 2018 12:30 uur is er een personenauto gestolen in de omgeving van de Parallelweg -Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook hier is de politie op zoek naar getuigen.
Heeft u iets gehoord, gezien, een signalement van de mogelijke dader(s) en/ of camerabeelden welke u kunt terugkijken? Geef dit door aan de politie via 0900-8844.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.