Politie houdt vuurwapen gevaarlijke man aan

Bij een pompstation aan de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft de politie zaterdagochtend 24 maart een vuurwapengevaarlijke man aangehouden in verband bedreiging en mishandeling van een vrouw.

Medewerkers van het benzinestation hoorde een vrouw gillen en zagen dat zij in haar gezicht was gebeten en dat zij zich opsloot in de toiletruimte van het benzinestation uit angst dat de man haar wat zou aandoen.

De vrouw had vanaf het toilet van het tankstation in paniek met de meldkamer Haaglanden gebeld, omdat zij door een man met een vuurwapen tegen haar wil in al de hele nacht met hem op pad moest. De man zou haar  ook in het gezicht hebben gebeten. De gealarmeerde politie wist de man aan te houden. Bij deze aanhouding heeft de politie gebruik gemaakt van een taser.

De verdachte, een 29 jarige man uit Apeldoorn, werd aangehouden en overgebracht naar Gouda alwaar de verdachte werd ingesloten voor het team Politie Waddinxveen – Zuidplas. De zaak is in onderzoek bij de (zeden) recherche van de eenheid Den Haag.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.