Pinautomaat JA Beijerinkstraat verdwijnt

 

Hart van Holland meldt geld dat opnemen bij  geldautomaat van de Rabobank aan het voormalige bankkantoor aan de JA. Beijerinkstraat vanaf 30 januari niet meer mogelijk is. Het pand wordt dan overgedragen aan de nieuwe eigenaar, die plannen heeft om er een gezondheidscentrum te bouwen.

Het gebouw aan de Beijerinkstraat in de wijk Dorrestein staat leeg sinds de verhuizing in 2011 van de Rabobank naar het Raadhuisplein. De geldautomaat is steeds in gebruik gebleven. Supermarktketen Lidl kocht het pand in 2012 onder voorwaarden met als doel er een winkel te bouwen. Tot nu toe is dat plan niet van de grond gekomen; de overeenkomst tussen Lidl en Rabobank is niet verlengd. Het voormalige kantoorgebouw is vorig jaar aangekocht door het Nieuwerkerkse bedrijf Stebru. Dat hoopt het met Lidl eens te worden over een andere locatie voor een supermarkt in Nieuwerkerk, en zou nu – in afwachting van de verdere ontwikkeling van het plan voor een gezondheidscentrum – op zoek zijn naar tijdelijke gebruikers voor het pand aan de Beijerinkstraat.

( bron: Hart van Holland).

Eerder in het nieuws

2 Thoughts to “Pinautomaat JA Beijerinkstraat verdwijnt”

  1. Ineke G

    Voor veel ouderen die daar in de buurt zitten komt er dan een mogelijkheid om ergens anders te pinnen?? Zij kunnen niet allemaal richting Reigerhof lijkt mij.Niet iedereen heeft iemand of vervoer om het mogelijk te maken om naar een andere locatie te gaan.

  2. Jaq

    Waardeloos, zeker voor de vele oudere uit deze buurt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.