Overval pizzeria Dorrestein

Woensdagavond 27 december is het filiaal van New York Pizza in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel overvallen

De overval gebeurde rond 20:45 uur door 2 getinte jongens tussen de 18 en 22 jaar. 1 jongen droeg een zwarte jas en een spijkerbroek. De andere jongen was donker gekleed. Mogelijk zijn beide jongens na  de overval  richting Capelle aan Den IJssel gevlucht op een zwarte scooter.
E en van de jongens droeg een help met daaronder een rood petje. De politie is op dit moment bezig met een onderzoek in en rondom het winkelcentrum. Via burgernet en buurtapp werden inwoners gevraagd uit te kijken naar de verdachten.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.