Mooie nieuwe Praktijk “Natuurgeneeskundige Dier therapeut” gevestigd aan de ‘s- Gravenweg 33 Nieuwerkerk aan den IJssel.

Advertorial – Zoekt u een natuur-geneeskundig advies en ondersteuning bij de klacht of hulpvraag van uw paard, hond of kat ik dan nodigt Hettie Verschuur u graag uit in de uitgebreide nieuwe praktijk.

Hettie Verschuur is gediplomeerd Natuurgeneeskundig Dier Therapeut werkzaam in haar eigen prakrijk en aangesloten bij Stichting Gezondzorg beroepsorganisatie voor Therapeuten.

 

“Mijn doel is om door mijn diergeneeskundige opleidingen en ervaring dier en eigenaar  advies en begeleiding  te geven over het welzijn van het dier“.

Veel gezondheidsproblemen kunnen door een Natuurgeneeskundig  Dier Therapeut worden behandeld. In de praktijk wordt enkel met natuurlijke middelen gewerkt. De verschillende therapieën en middelen werken bij aan een natuurlijke balans van uw dier.
De therapieën die mogelijk zijn: Bach Therapie, Homeopathie, Fytotherapie, Aromatherapie Acupressuur, Lymfe Taping en gespecialiseerd in Manuele Lymfe Drainage.
Natuurgeneeskundig Dier Therapeut is een holistische manier van werken, het dier wordt in zijn geheel mentaal, fysiek en emotioneel geobserveerd. Ook voeding en gedrag spelen een belangrijke rol. Ook voor paarden bent u hier op het juiste adres. Zowel voor natuurgeneeskundige
behandeling als dressuur instructie.

“Ervaar de waarde van de natuurlijke geneeswijze voor uw dier”.

 

De nieuwe praktijk kunt u vinden aan de ‘s-Gravenweg 33 , 2911 CD  Nieuwerkerk aan den IJssel.

Telefonische spreekuur ma. t/m vrij. tussen  8.30 tot  9.00 uur en van 12:00 tot 12:30 uur:   06-10909518

Meer informatie vind u op de volgende site : http://www.natuurgeneeskundig-dier-th

 

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.