De grote Sinterklaasintocht Nieuwerkerk aan den IJssel !!

Op zaterdag 25 november zal de Goedheiligman arriveren met zijn boot in Nieuwerkerk aan den IJssel. De verwachting is dat de pakjesboot tussen 12:45 uur en 13:00 uur zal aanmeren in het Oude dorp. Na een groots ontvangst zal de Sint met zijn Pieten door de Dorpsstraat wandelen waarna hij rond 14:00 uur winkelcentrum Dorrestein zal bezoeken. Vervolgens bezoekt hij winkelcentrum Reigerhof, dit zal rond 14:45 uur zijn.

Ook dit jaar zal er weer een kindervoorstelling dat zal plaats vinden bij Fabia’s Dance Center. Dit is aan de Bospolderstraat 10 (voormalig Ontmoetingscentrum). De zaal gaat om 14:45uur open en de voorstelling start om 15:00uur. Toegang is gratis. Rond 16:00 uur hopen we Sinterklaas hier ook nog even te begroeten.Voor groot en klein die niet aanwezig kunnen zijn bij deze grootse intocht zal het schouwspel ook live te horen zijn op de radio bij Omroep Zuidplas. Er wordt gefluisterd dat er een heuse Radiopiet vanaf de boot live verslag doet. In beeld kunt u de intocht ook Live zien via de facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker als… Door middel van livestreaming kunt u waar ook ter wereld de intocht volgen. De boot komt na een lange tocht vanuit Spanje via de Ringvaart Nieuwerkerk binnen. Vanaf de wijk Kleinpolder en langs de Kerklaan zal de boot goed te zien zijn.

Kortom een prachtige dag voor jong (en oud)!

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.