TIMMERDORP 2017 LIVEBLOG – Dag 1

De komende 3 dagen houden wij u op de hoogte van alle activiteiten op het terrein van Timmerdorp 2017. Via onze liveblog kunt u van minuut tot minuut zien wat wat er allemaal gebeurd op het terrein. 

Door het slechte weer gaat de filmavond niet door! De lampionnenoptocht en kinderdisco gaan WEL door!

22:00 uur De avond is afgesloten met een lampionnenoptocht, zie onderstaande foto’s!

20:30 uur : terwijl de lampionnenoptocht gaande is laten we u een paar creaties zien die vandaag door M-Schmink gemaakt zijn.

Voetbal :

19:00 uur : de kinderdisco is los! DJ brandon krijg wel de voetjes van de vloer!

18:30 uur: de crew heeft gegeten en ondertussen staat Sem mee te zingen. Er is hard gewerkt aan de lampionnen die er heel mooi uit zien.

16:30 uur : wederom een forse bui regen, maar als het droger is roept een vader : bui is over!! zonnebrand op en weer verder

15:30 uur : Forse buien teisteren het Timmerdorp maar toch wordt er gedanst, kampvuur gestookt en als het echt niet kan wordt er in de eigen hutten een schuilplek gezocht. Hieronder compilatie van de afgelopen uren en wat foto’s van Manuela en Debbie!

Genieten van de mooie toetjes door M-Schminck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13:00 uur : een bui trekt over het timmerdorp en tijdens het buitje is er niemand meer aan het timmeren, dank Manuela voor het doorsturen van het filmpje

10:20 uur. Er wordt volop  getimmerd. De kids zijn gereedschaps kisten aan het maken voordat men aan de hutten kan beginnen.

10:00 uur.  Timmerdorp is geopend!

 

09:50 uur. Het wordt al gezellig druk. De kinderen hebben er zin in en wachten tot de hekken opengaan.

06:05 uur. De vrijwilligers die zijn blijven slapen op het terrein werden door JBN verrast met een ontbijtje.

Om 10:00 uur zal het Timmerdorp officieel worden geopend door wethouder Daan de Haas en de kinderburgemeester. Na de openingsdans kunnen de kinderen aan de slag met het bouwen van hun eigen hut.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.