Grote klappen bij Omroep Zuidplas

De lokale omroep Omroep Zuidplas verkeerd in zwaar weer nu enkele medewerkers de zender hebben verlaten na hoogoplopende conflicten binnen het bestuur.

Deze conflicten hebben er toe geleid dat 2 van de 3 bestuursleden zijn opgestapt. Nu ook enkele bemiddelingspogingen zijn mislukt en er enkele medewerkers van de lokale omroep zijn opgestapt uit onvrede dreigt de radiozender op zwart te gaan. Op de radio ontbreken inmiddels de lokale nieuwsberichten en ook de kabelkrant wordt niet meer ververst. Ook op www.omroepzuidplas.nl ontbreekt momenteel de actualiteit.
De facebookpagina Jebentnieuwerkerkerals… staat los van de omroep en betreurt het gebeuren binnen de lokale omroep en hoopt spoedig op een oplossing bij onze collega’s.
Om de inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel en andere dorpen in onze gemeente Zuidplas toch te voorzien van nieuwsberichten uit de regio zullen wij op onze internetpagina www.jebentnieuwerkerker.nl zo mogelijk u de dagelijkse actualiteit brengen. Uiteraard in de hoop dat Omroepzuidplas op korte termijn weer “net iets dichterbij is”.

Heeft u nieuws of tips uit onze gemeente? Mail ons : info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.