Verdachte aangehouden na inbraak Kerklaan

Agenten kregen donderdag 6 april omstreeks 04.50 uur de melding dat er mogelijk werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Kerklaan. Getuigen hadden glasgerinkel gehoord.

Oplettende getuigen alarmeerde direct de politie en zagen twee verdachten met capuchons op wegrennen in de richting van de parkeerplaats. Toegesnelde agenten zagen twee jongens wegrennen en gingen vervolgens achter het tweetal aan. Een van de verdachten werd in een tuin aan de Ringvaartlaan aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Rotterdam. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De andere jongen wist te ontkomen. Hij droeg grijze bovenkleding en had een grijze capuchon op.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze inbraak of die iets gezien of gehoord hebben wat daar mogelijk mee te maken kan hebben. U kunt contact opnemen met de politie in Nieuwerkerk aan den IJssel via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.