Hennepkwekerij ontmanteld Nieuwerkerk 

​Op maandag 30 januari is er op de 1e Tochtweg in Nieuwerkerkaan den IJssel een hennepkwekerij door het hennepteam ontmanteld meldt de politie Waddinxveen-Zuidplas. Tijdens de ontmanteling werden er 2 verdachten aanhouden en werden er in totaal  525 plantjes ontdekt.  

Het hennepteam is een speciaal team binnen onze eenheid die zich bezig houdt met drugszaken. Het hennepteam doet verder onderzoek in deze zaak. 

Vermoed u dat er bij u in de buurt een hennepkwekerij is? Bel dan de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Neem u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Meer informatie over illegale hennepteelt vind u op de onderstaande site.

https://www.politie.nl/themas/illegale-hennepteelt.html

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.