Cupcakes voor kids vraagt om uw hulp!

Cupcakes voor Kids is een organisatie, waarbij 7 vrijwilligers,kinderen in de regio van de gemeente Zuidplas een onvergetelijke verjaardag proberen te verzorgen.
Helaas zijn er in Nederland heel veel gezinnen, waarbij het niet mogelijk is de verjaardag van een kind te vieren. En daar komt Cupcakes voor Kids aan te pas. Cupcakes voor kids vind dat ieder kind zijn of haar verjaardag moet kunnen vieren!
Iedere maand verloten zij pakketten, met daarin home made cupcakes of taart, een handgemaakt cadeautasje + verjaardagskaart en een cadeautje voor de jarige. Cupcakes voor Kids heeft al heel veel kinderen blij mogen maken met deze pakketten!
Er wordt gebruik gemaakt van gedoneerde spullen van allemaal zeer gulle mensen uit de gemeente Zuidplas om deze pakketten te realiseren.
Cupcakes voor Kids is in januari 2016 begonnen en in een jaar tijd is dit project uitgegroeid tot een goedlopend geheel. Mede hierom proberen zij een stichting op te richten, zodat er in de toekomst dit geweldige project voortgezet kan worden.
In een persbericht geven de vrijwilligers aan liever niet om geld te vragen, maar het oprichten van een stichting kost helaas wel geld. Veel geld. Daarom hopen zij via deze weg deze droom te realiseren.
Helpt u ook mee? Via onderstaande link kunt helpen!
http://nl.dreamordonate.com/dromen/stichting-cupcakes-voor-kids/

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.