Feestelijke opening Brick King lego winkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Feestelijke opening Brick King LEGO® winkel op 8 oktober

Advertorial- Na een maand van hard werken en klussen is op zaterdag 8 oktober de feestelijke opening van de winkel Brick King. In deze winkel aan de Kerklaan 53 in Nieuwerkerk aan den IJssel zal uitsluitend LEGO® producten verkocht worden. Een uitgebreid assortiment LEGO®, dus voor ieder wat wils.

De mensen achter Brick King

Brick King wordt geëxploiteerd door Leo en Martine van der Haven die samen met hun zoontjes wonen in Nieuwerkerk aan den IJssel. In 2012 kwam Leo door een Sinterklaas cadeau weer in aanraking met LEGO® en een nieuwe passie werd geboren. Het verkopen via internet was al snel een feit en nu is het tijd voor de volgende stap met Brick King. Naast de winkel heeft Brick King ook een uitgebreide webshopwww.brickking.nl

LEGO® beleving

Leo en Martine streven er naar om klanten in de winkel een complete LEGO® beleving te laten ervaren. Naast de LEGO® die er te koop is, zal er ook veel LEGO® te zien zijn in de etalages en vitrines. Daarnaast blijft de winkel volop in ontwikkeling met nieuwe ideeën om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Verder zullen er regelmatig leuke activiteiten in de winkel aan de Kerklaan te doen zijn. Tijdens de opening op 8 oktober zal er in de winkel tevens een speciale LEGO® exclusieve set onthuld worden.

logo-brickking-red

Feestelijke activiteiten

De winkel zal om 10.00u feestelijk geopend worden, waarna de dag in het teken zal staan van de feestelijke activiteiten rondom LEGO®. Er kunnen bijvoorbeeld diverse spelletjes gedaan worden, waarbij deelnemers sowieso een aandenken krijgen. Tegen inlevering van de flyer is er voor iedereen 5% korting op de aankopen van deze dag en kunnen er leuke LEGO® prijzen gewonnen worden. Daarnaast staat er voor de eerste 100 klanten een leuke goodiebag klaar.
Via de website www.brickking.nl en de facebookpaginawww.facebook.com/brickkingnl is het laatste nieuws over het de winkel te volgen.

2016-10-03-23-46-54

Eerder in het nieuws

One Thought to “Feestelijke opening Brick King lego winkel Nieuwerkerk aan den IJssel”

  1. Bedankt voor het plaatsen!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.